Vi kan tilby en rekke aktiviteter på sjø og land.

Badeplasser

  • På østsida av øya ligger Stranda med fine bademuligheter for både barn og voksne.
  • Ved stupebrettet på Vestsida kan du ligge å nyte solen på svabergene.
  • Sydpynten er øyas mest omtalte plass. Utsikt, badeplass og fiskemuligheter er noe av det du kan oppleve på Sydpynten.
  • Bryggeanlegget har en fin sandstrand hvor det er veldig langgrundt. Dette er ideelt for de aller yngste. Her er det også fine muligheter for å samle en gjeng rundt grillene.

Kanoer og båter

Vi kan tilby utleie av kanoer, kajakker og båter. Dette er en veldig populær aktivitet for alle aldre. Leies ut på forespørsel.

Flåtebygging

Ved hjelp av tau, stokker og plasttønner bygges det flåte. Denne aktiviteten kan gjøres for barn og unge i alle aldre. Hvem har vel ikke en liten byggingeniør i seg? Aktiviteten krever instruktør.

Fiskemuligheter

Det er gode fiskemuligheter rundt hele øya. Enten ved å stå på land å la kastearmen få seg en god treningsøkt, eller leie en båt å la stanga/snøret gjøre jobben.

Frisbeegolf

Er du blitt hekta på en av Norges mest fremadstormende sporter? Knattholmen har en 18-hulls bane som spesialiserer seg på putting og naturlige hinder i skogen. En perfekt bane for deg som liker sporten så vel som fine omgivelser.

Klatring

Knattholmen har egne klatrevegger. Her finnes det mange ulike ruter og vanskelighetsrader.

Vi har et rikholdig utvalg av forskjellige klatreutstyr slik at større grupper kan klatre samtidig. Aktiviteten krever instruktør

Ballaktiviteter

Knattholmen har sin egen fotballøkke, sandvolleyballbane og basketkurver.

Kjempehuske

Liker du høyder og at det kiler litt i magen? Da er kjempehuska noe for deg! Her blir du festet med sele og heist opp til maks 11 meters høyde. Dette kan virkelig anbefales! Aktiviteten krever instruktør.

Bruskassestabling

Dette er en fin teambuildingsoppgave. Hvor mange bruskasser klarer laget å stable i et tårn? Aktiviteten krever instruktør.

Skateanlegg

Her kan du leke deg med skateboard og sparkesykkel. Husk hjelm!