FESTIVAL OG LEIRER PÅ KNATTHOLMEN

2023

 

På Knattholmen leirsted arrangeres det flere arrangementer for barn, ungdom og familier i løpet av sommeren 2023. Leirstedet vårt ligger idyllisk til på en øy utenfor Sandefjord, der alt ligger til rette for god feriestemning, bading, aktiviteter og gode fellesskap.

Knattholmen leirsted består av 170 mål med 17 bygninger, 230 sengeplasser, fellesareal og et profesjonelt drevet kjøkken. Her ligger alt til rette for gode opplevelser!

For oversikt over alt som skjer på Knattholmen leirsted 2023, kan du se her.

Du kan også laste ned vår leirbrosjyre for å lese om sommerens arrangementer her: Sommerbrosjyre 2023

KFUK-KFUM Vestfold og Telemark eier Knattholmen leirsted. Vi vil skape åpne, trygge fellesskap der barn og unge kan være seg selv, få opplevelser for livet og utvikle seg som hele mennesker. Vi er en kristen organisasjon der alle som vil kan delta på våre leirer.

I 2023 har vi disse arrangementene for barn, ungdom og familier:

LEIRER FOR BARN:

SOMMERLEIR KNATTHOLMEN LEIRSTED (BARN FØDT 2012-2014)

Dato: 19.-23. juni

En uke med leir er en god start på sommeren! Her kan du komme alene eller sammen med venner. Nytt av året er at barna velger mellom 5 ulike aktiviteter.

Aktivitetene som kan velges er: dans (showjazz/streetdance/moderne), båtliv, friluftsliv, søm og sløyd. Deltakerne trenger ikke å ha erfaring med aktiviteten fra før, og det vil tas hensyn til nivået hos hver enkelt deltaker.

Ved påmelding velger barna en aktivitet og den vil de delta på tre formiddager gjennom leiren.

Etter middag er det tid for fritid med ballspill, bading og slappe av med venner. På kvelden samles alle barna på leiren til et stort fellesskap gjennom underholdningskveld, gudstjeneste og fellesaktivitet.

Les mer/påmelding her

SOMMERLEIR KNATTHOLMEN LEIRSTED (BARN FØDT 2009-2011)

Dato: 7.-11. august

En uke med leir er en god avslutning på sommeren! Her kan du komme alene eller sammen med venner. Nytt av året er at deltakerne velger mellom 5 ulike aktiviteter.

Aktivitetene som kan velges er dans (showjazz/streetdance/moderne), båtliv, friluftsliv, søm og sløyd. Deltakerne trenger ikke å ha erfaring med aktiviteten fra før, og det vil tas hensyn til nivået hos hver enkelt deltaker.

Ved påmelding velger deltakerne en aktivitet og den vil de delta på tre formiddager gjennom leiren.

Etter middag er det tid for fritid med ballspill, bading og slappe av med venner. På kvelden samles alle barna på leiren til et stort fellesskap gjennom underholdningskveld, gudstjeneste og fellesaktivitet.

Les mer/påmelding her

LEIRER FOR FAMILIER:

KNØTTENATT 2023 – FOR FAMILIER MED BARN FRA 5 TIL 9 ÅR

Dato: 3. juni – 4. juni

På Knøttenatt kan barn få utfolde seg og mestre i trygge rammer og oppleve fellesskap med andre barn. Du som voksen kan få en etterlengtet pause fra hverdagen i nydelige omgivelser. Leiren gir barna mulighet til å teste ut leirlivet sammen med en voksen. Den voksne kan være en foresatt, en besteforelder eller en voksen barnet kjenner godt. Ta med deg et eller flere barn, egne eller andres. Leiren varer i et døgn, alle måltider og aktiviteter er inkludert i prisen.

Les mer/påmelding her

FAMILIELEIR – FERIE FOR ALLE

Ferie for alle er familieleire der barn, ungdom og foreldre er sammen en hel uke sammen med andre familier. Dugnadsånd og fellesskap er stikkordene for disse leirene, men det er også rikelig med tid til å nyte ferie og sommer.

Er familien din stor – liten – ny – sammensatt – utvidet – annerledes? Da passer du inn hos oss!

På Ferie for alle får barn og voksne være sammen og alene. Fellesskapene har mange former – og gjør dette til en god ferie for flokken; Barn får leke med barn. Voksne får fellesskap med voksne. Familier får felles opplevelser –  sammen.

Familien bor sammen på rom, ferdig tilberedt mat serveres i matsalen.  All kost, losji og aktivitet er inkludert i prisen.

Ferie for alle 1 arrangeres 10.-16. juli. Les mer/påmelding her.

Ferie for alle 2 arrangeres 17.-23 juli. Les mer/påmelding her.

FESTIVAL:

«PÅ HOLMEN» –  JUBILEUMSFESTIVAL  KNATTHOLMEN 100ÅR

Dato: 20. mai

I år feirer KNATTHOLMEN LEIRSTED 100 års-jubileum! Det er 100 år siden KFUK-KFUM Vestfold og Telemark etablerte Knattholmen leirsted.

For å samle barn og unge til en ordentlig feiring av “Øya for alle” ønsker vi å lage en festival. Festivalen gjennomføres som to parallelle arrangement med festival for alle og ungdomsfestival. Festival for alle er for alle aldre, med et spesielt fokus på barn. Kom og nyt Knattholmen leirsted med dagspass fredag eller lørdag, eller bli med hele helgen og sov på rom med familien eller i telt. Mat serveres fra Foodtrucks og i matsalen. I løpet av helgen blir det masse morsomme aktiviteter i aktivitetstelt, leker, speideraktiviteter, fotball og volleyball, padling i kano og kajakk.

FOR INFORMASJON OM «FESTIVAL FOR ALLE» OG «UNGDOMSFESTIVAL» TRYKK PÅ LINKEN UNDER:

Les mer/påmelding her