Er du vår nye kollega?

Vi søker etter ny kjøkkenmedarbeider og assisterende kjøkkensjef/husholdleder.

 

Utlysning: Er du vår nye kjøkkenmedarbeider?

Utlysning: Er du vår nye assisterende kjøkkensjef/husholdsleder?

 

 

Les her for å vite hva du kan bli en del av!

Knattholmen leirsted yrer av liv store deler av året. Fra mars til november fylles leirstedet av barn og unge gjennom leirskoledrift, egne leirer og utleie av leirstedet. I vintermånedene er fokuset på oppgradering, vedlikehold og renhold. 230 dyner skal vaskes, nye fellesareal skal etableres, rom skal males og kjøkkenet vaskes ned. Vinteren 2023/24 renoveres to bad, vi bytter tak på hovedbygningen og etablerer en ny andreetasje som fellesareal for 30-40 personer.

I 2022 huset Knattholmen 5057 overnattingsgjester i løpet av året. Gjestene overnattet i gjennomsnitt 3,58 netter, noe som
gir oss 18 085 gjestedøgn i løpet av 2022. Kjøkkenet serverte 55 528 måltider i løpet av året.

Driften av leirstedet gjøres av en stabil god stab som består av Bestyrer, Kjøkkensjef, Vaktmester, Husholdsleder, Økonomi og andministrasjon, Booking og Programavdelingen. Årlig ansetter knattholmen rundt 30 ungdommer i alderen 15-18år som sesongansatte på kjøkken og renhold. Knattholmen har en god gjeng frivillige som bidrar rikt til driften av leirstedet. Vi har Kriminalomsorg i Frihet som faste bidragsytere i vedlikehold av uteareal og båter. Vi har 9 leirskoleansatte som daglig har sitt virke på Knattholmen i Lierskolesesongen. Du blir en del av et spennende kollegafellesskap bestående av over 50 personer fra 15-85år!

Blir du vår kollega vil du bli en del av et stabilt, inkluderende fellesskap der alle drar i samme retning. Fellesskapet har en god dynamikk gjennom å stadig være i utvikling og se muligheter. Daglig drift gjøres med stø hånd og med detaljerte planer og rutiner. Midt i alt er omsorgen for hverandre, stedet og gjestene våre.

På Knattholmen vil du få god kjennskap til stordrift, du vil bli en del av et maskineri som er velsmurt og dynamisk. Du vil få kollegaer å sparre med, som lærer deg noe nytt og som vil lære av deg. Du vil få kjennskap til stordrift gjennomført av og med ungdom og vil bli en viktig nøkkelperson for de sesongansatte.

Vi søker etter deg som vil bli med oss videre på den fine reisen vi sammen gjør i Knattholmens 100år lange historie! Dette vil bli en arbeidsplass som kryper inn i hjertet ditt og gjør hverdagen din til noe ekstra fint!

Vi ser etter en som kan bistå vår eminente kjøkkensjef og som kan assistere vår Husholdsleder. Sammen vil dere tre bli et team som leder ungdommer i jobb, fylle de 230 sengeplassene og lager mat til de 55 ooo tallerkenen med mat som skal serveres gjennom året. Sammen gir vi unike opplevelser for barn og unge! Vi gir dem denne spesielle uken i livet som de alltid vil huske!

Vil du vite mer om vårt leirsted og hvordan det ser ut:

På Instagram – Trykk her

Eller TikTok:

@knattholmen.kfukkfum

 

 

 

 

LEIRER PÅ KNATTHOLMEN

2024

 

 

På Knattholmen leirsted arrangeres det flere arrangementer for barn, ungdom og familier i løpet av sommeren. Leirstedet vårt ligger idyllisk til på en øy utenfor Sandefjord, der alt ligger til rette for god feriestemning, bading, aktiviteter og gode fellesskap.

Knattholmen leirsted består av 170 mål med 17 bygninger, 230 sengeplasser, fellesareal og et profesjonelt drevet kjøkken. Her ligger alt til rette for gode opplevelser!

KFUK-KFUM Vestfold og Telemark eier Knattholmen leirsted. Vi vil skape åpne, trygge fellesskap der barn og unge kan være seg selv, få opplevelser for livet og utvikle seg som hele mennesker. Vi er en kristen organisasjon der alle som vil kan delta på våre leirer.

Informasjon om vår/sommeren 2024 kommer i løpet februar.

VI SKAL TIL GEILO!

Velkommen med på Geilotur i mars 2023. Les mer her

 

 

Film fra Ferie for alle på Knattholmen